Použité suroviny receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:
400 g drůbežích jater
| 50 g anglické slaniny
| mletý pepř
| 100 g
| hlaviček žampiónů
| sůl
| 2 lžíce másla
| 4 lžíce bílého vína
Postup přípravy receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:
Játra pokrájíme na kousky, opepříme a napichujeme střídavě se srolovanými plátky anglické slaniny a osolenými hlavičkami žampiónů na kovové jehlice. Vše pokapeme rozehřátým máslem a opékáme na rožni. Játra před dokončením osolíme a pokapeme trochou bílého vína. Podáváme s vařenými brambory pokapanými máslem.
Fotky receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!