Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kapr v sardelové marinádě

fotka Kapr v sardelové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kapr v sardelové marinádě :

4 porce kapra po 100 g  | 3 lžíce oleje  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl  | 20 g cibule  | 30 g sterilovaných okurek  | 1 lžička sardelové pasty  | 150 g majonézy  | 1-2 lžíce mléka  | několik kapek octa  | špetka cukru  | půlka vařeného vejce  | kousek kapie  |  petrželka

Postup přípravy receptu Kapr v sardelové marinádě :

Očištěné porce kapra osolíme, poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na dvou lžících oleje. Měkké porce vyjmeme a vykostíme. Na lžíci oleje osmahneme drobně pokrájenou cibuli a okurku, přidáme sardelovou pastu a necháme vychladnout. Studené porce kapra přeložíme na dezertní talířky, přelijeme majonézou promíchanou se sardelovou směsí, mlékem, cukrem a dochucenou octem a solí. Necháme několik hodin proležet. Porce zdobíme dílky vařeného vejce, proužky kapie a petrželkou.


Fotky receptu Kapr v sardelové marinádě :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapr v sardelové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !