Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapustový rošt

fotka Kapustový rošt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 86

Použité suroviny receptu Kapustový rošt:

200g kulatozrnné rýže NATURAL  | 600-700g kapusty  | 100g másla  | 12 šalvějových lístků  | 1 čaj. lž. bylinné soli  |  muškát  |  bílý pepř  | 500g žampiónů  | 100g smetany  | 100g nastrouhaného sýra

Postup přípravy receptu Kapustový rošt:

Rýži uvařte v dvojnásobném množství vody, 30 minut vařte a poté nechejte 10 minut uležet. Z kapusty oddělejte vnější listy a odstraňte košťál. Kapustu nakrájejte na osminy a umyjte pod tekoucí vodou. Osminy potom rozřežte na široké proužky. Nechejte rozpustit ve velkém hrnci 75 g másla a přidejte 10 lístků šalvěje a kapustu. Přidejte 75 ml vody a 10 – 15 minut nechejte dusit. V pánvi rozpusťte 25 g másla a opečte rýži s bylinnou solí. Vymažte formu, dejte do ní rýži, proužky kapusty a okořeňte bylinnou solí, muškátem a bílým pepřem. Žampióny poduste na másle a dejte na zeleninu. Zapečte při 200°C a servírujte posypané nakrájenými lístky šalvěje.


Fotky receptu Kapustový rošt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kapustový rošt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !