Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaše z ječných krupek

fotka Kaše z ječných krupek
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 91

Použité suroviny receptu Kaše z ječných krupek:

1 lžička kmínu mletého  | 2 lžíce oleje  | 150 g ječných krupek  | 3 str. česneku  | 1 bujón

Postup přípravy receptu Kaše z ječných krupek:

Krupky vypereme podobně jako rýži a necháme přes noc namočené. Vrstva vody má být asi 2 cm nad krupkami.
Druhý den přilijeme vodu asi do dvou třetin kastrolu, přidáme rozdrobený zeleninový nebo jiný bujón a lžičku mletého kmínu. Při vaření často mícháme. Krupky se normálně nepřipalují, ale míchání je nutné.
Oloupeme si a rozdrtíme česnek. Pokud ho drtíme se solí, musíme úměrně snížit množství soli na dochucení. Když gladiátorská kaše zhoustne, ochutnáme, zda jsou krupky už měkké. Nakonec do uvařené kaše zamícháme dvě lžíce oleje a rozdrcený česnek. Kaši podáváme teplou po krátkém dojití.


Fotky receptu Kaše z ječných krupek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kaše z ječných krupek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !