Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kávovo šlehačkové řezy s jahodami

fotka Kávovo šlehačkové řezy s jahodami
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Kávovo šlehačkové řezy s jahodami:

4 vejce  | 200 g cukru krupice  | 1 šlehačka  | 250 g hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  |  uvařená silná káva s 5 lžícemi rumu  | 2 šlehačky v prášku (Dr. Oetker)  | 2 zakysané smetany  | 2 vanilkové cukry  |  madlové lupínky

Postup přípravy receptu Kávovo šlehačkové řezy s jahodami:

Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme šlehačku, prošleháme a přidáme mouku s práškem do pečiva. Vylijeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech a pečeme při 175°C cca 20 min. Po vychladnutí propícháme piškot koncem vařečky a celý zalijeme uvařenou kávou s rumem.
Připravíme si krém.
Do ušlehané šlehačky (dle návodu) vmícháme zakysané smetany s cukrem. Natřeme na těsto a poklademe pruhy jahod. Mezi nimi necháme mezery na ozdobení šlehačkou. Na pánvi nasucho opražíme mandlové lupínky a posypeme pruhy šlehačky.


Fotky receptu Kávovo šlehačkové řezy s jahodami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kávovo šlehačkové řezy s jahodami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !