Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč s ořechovou pěnou

fotka Koláč s ořechovou pěnou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Koláč s ořechovou pěnou:

na potření rybízový džem  |  mouka  |  tuk  | poleva  | 200 g mletých ořechů  | 180 g cukru  | 5 žloutků  | 6 bílků  | 1/2 dl rumu  | těsto  | 300 g hladké mouky  | 200 g másla  | 150 g cukru krupice  | 1/2 prdop  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Koláč s ořechovou pěnou:

Z mouky, másla, cukru, prášku do pečiva a 1 žloutku vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech.

Těsto potřeme rybízovou marmeládou a naneseme ořechovou pěnu.

Pěnu si připravíme tak, že uhněteme 6 bílků s cukrem na tuhý sníh, lehce vmíchame pomleté ořechy, přidáme zbylé žloutky a nakonec rum.

Koláč pečeme dozlatova při teplotě 150 - 170 °C.


Fotky receptu Koláč s ořechovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s ořechovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !