Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Koláč s ořechovou pěnou

fotka Koláč s ořechovou pěnou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Koláč s ořechovou pěnou:

na potření rybízový džem  |  mouka  |  tuk  | poleva  | 200 g mletých ořechů  | 180 g cukru  | 5 žloutků  | 6 bílků  | 1/2 dl rumu  | těsto  | 300 g hladké mouky  | 200 g másla  | 150 g cukru krupice  | 1/2 prdop  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Koláč s ořechovou pěnou:

Z mouky, másla, cukru, prášku do pečiva a 1 žloutku vypracujeme hladké těsto, které vyválíme a dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech.

Těsto potřeme rybízovou marmeládou a naneseme ořechovou pěnu.

Pěnu si připravíme tak, že uhněteme 6 bílků s cukrem na tuhý sníh, lehce vmíchame pomleté ořechy, přidáme zbylé žloutky a nakonec rum.

Koláč pečeme dozlatova při teplotě 150 - 170 °C.


Fotky receptu Koláč s ořechovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s ořechovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !