8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koření Sambaar

fotka Koření Sambaar
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Koření Sambaar:

2 lžíce římského kmínu  | 2 lžičky semena pískavice  | 2 lžičky channa dal  | 6 lžic semen koriandru  | 2 lžičky celého pepře  | 2 lžičky urad dal  | 1,5 lžíce mleté kurkumy  | 2 lžičky dal mung  | 10 chilli papriček

Postup přípravy receptu Koření Sambaar:

Z chilli papriček odstraníme stopky a semínka. Můžeme je nakrájet na menší kousky.
Pánev se silným dnem zahřejeme a přidáme chilli papričky, pepř, pískavici a kmín s koriandrem. Vzniklou směs koření mícháme a pražíme na mírném ohni. Dáváme pozor, abychom koření nepřipálili. Když začně koření vonět, vsypeme jej do misky.
Na tutéž pánev vsypeme luštěniny a opatrně je opečeme.
Luštěniny smícháme se směsí koření a vše umeleme nebo v hmoždíři rozdrtíme na jemný prášek. Nakonec vmícháme mletou kurkumu.
Správně skladované koření vydrží až 4 měsíce.


Fotky receptu Koření Sambaar:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koření Sambaar
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !