Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém z jedlých kaštanů

fotka Krém z jedlých kaštanů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krém z jedlých kaštanů:

700 g jedlých kaštanů  | dle potřeby: mléko  | 3/4-1 hrnek krystalového cukru  | 1/4 hrnku vody  | 1 vanilkový cukr  | dle chuti: rum  | 500 ml šlehačky + vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Krém z jedlých kaštanů:

Vložit kaštany do kastrolku, zalít je dostatečným množstvím mléka, aby přikrývalo kaštany a vařit je tak dlouho, až jsou kaštany měkké, dají se lehce rozmačkat na kaši a mléko je absorbované. Propasírovat kaštany. Svařit vodu s cukrem na nit, ale ne do hněda. Ihned vložit dovnitř kaštany a nechat prochladnout. Přidat pouze tolik tekutiny, aby se kaštany daly protlačit přes protlačovací mačkadlo na brambory a stále si udržely tvar. Přidat vanilkový cukr a rum podle chuti. Nechat zchladit.
Protlačit směs přes protlačovací mačkadlo na brambory a položit kopečky na jednotlivé talířky. Navršit na ně vanilkovým cukrem oslazenou šlehačku. Krém se hodí k plnění dortů a rolád.


Fotky receptu Krém z jedlých kaštanů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém z jedlých kaštanů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !