Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lahůdkový chléb

fotka Lahůdkový chléb
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Lahůdkový chléb:

1 kg hladké mouky  | 60 g droždí  | 1 kostka cukru  | asi 1/2 l vody  |  1 lžíce soli  | 200 g nastrouhané slaniny  | 200 g strouhaného sýra  | 2 lžíce nasekané petrželky

Postup přípravy receptu Lahůdkový chléb:

Vše dobře smícháme a těsto dáme kynout, asi po hodince kynutí uděláme z těsta bochník a přendáme na plech vyložený buď peč. papírem nebo alobalem, obojí trošku poprášíme moukou, dáme předehřát troubu na nejvyšší stupeň, až se předehřeje dáme tam chleba, který potřeme vodou a pečeme 14 min, po 14 min snížíme teplotu na 80 stupňů a pečeme ještě 65 minut, potom vyndáme chleba, znovu potřeme vodou a necháme na mřížce vychladnout.


Fotky receptu Lahůdkový chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lahůdkový chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !