Použité suroviny receptu Pepřový chléb v bujonovém šálku:
500 g hladké mouky
| 250 ml teplé vody
| 20 g droždí
| 20 g soli
| 10 g cukru krupice
| 1 lžička drceného bílého pepře
| olej na vymazání
Postup přípravy receptu Pepřový chléb v bujonovém šálku:
Droždí rozmícháme v teplé vodě, přidáme mouku, cukr, sůl a pepř a vypracujeme hladké těsto. rozdělíme je na 3 stejné bochánky, každý vložíme do jednoho bujonového šálku vymazaného olejem a necháme na teplém místě vykynout. Pak šálky s těstem vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 20 min.Během pečení těsto průběžně potíráme vodou.
Fotky receptu Pepřový chléb v bujonovém šálku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!