8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čekanická cuketa

Čekanická cuketa
8. 11. 2007 Mleté maso +++++-____
Příprava receptu Čekanická cuketa: Cuketu omyjeme i se slupkou nastrouháme nahrubo. Cibuli nasekáme, přidáme cuketu, mleté maso a kečup. Postupně vmícháme sýr a solamyl. Osolíme a okořeníme MAGGI Harmonií Chuti, bazalkou a pepřem. ... …více»

Irské hovězí v pivu

Irské hovězí v pivu
8. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Irské hovězí v pivu : Masa nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na pánvi v rozpáleném tuku z obou stran dohněda. Potom je dáme do hrnce, na pánvi opražíme kolečka pórku, mrkve, prolisovaný česnek a celerovou nať. Př ... …více»

Cuketové rolky

Cuketové rolky
8. 11. 2007 Mleté maso +_________
Příprava receptu Cuketové rolky: Cukety( neoloupané), nakrájíme podélně na plátky asi 3 - 4 mm. Potřeme olejem a ochutíme MAGGI Harmonií Chuti. Pečeme v troubě na vymazaném plechu až změknou. Mezitím si připravíme náplň: Zpěníme ... …více»

Moravský špaček

Moravský špaček
8. 11. 2007 Mleté maso +_________
Příprava receptu Moravský špaček: Mleté maso smícháme s vejcem, strouhankou, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí. Z masové hmoty formujeme jednotlivé porce - plátky, do jejichž středu vložíme klobásu s naříznutými kraji tak, ... …více»

Zelené těstovinové roládky

Zelené těstovinové roládky
8. 11. 2007 Mleté maso +_________
Příprava receptu Zelené těstovinové roládky: Špenát necháme rozmrazit. Smísíme ho s olejem, moukou, vejcem a lžičkou soli. Těsto uložíme na 60 minut do chladničky. Oloupeme cibuli s česnekem a obojí velmi drobně nasekáme. Podusíme je na lžíci ... …více»
 

Hovězí pečeně na jalovci a pivu

Hovězí pečeně na jalovci a pivu
8. 11. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí pečeně na jalovci a pivu: Maso osolíme, prošpikujeme klínky slaniny a opečeme na tuku v pekáči. Vyjmeme ho a na tuku dozlatova orestujeme nakrájenou cibuli. Zalijeme pivem, vmícháme hořčici, vrátíme maso a přidáme koření. Peč ... …více»

Plněné zapékané cibule

Plněné zapékané cibule
8. 11. 2007 Mleté maso +++++_____
Příprava receptu Plněné zapékané cibule: Oloupané cibule vložíme do vařící vody a krátce povaříme. Potom je scedíme, ostrým nožem seřízneme vršky, vyřízneme středy a lžičkou je vydlabeme. Mleté maso smícháme s v mléce namočenou a vymačkan ... …více»

Bramborák s uzeným masem a pivem

Bramborák s uzeným masem a pivem
8. 11. 2007 Uzeniny ++++++++-_
Příprava receptu Bramborák s uzeným masem a pivem: Oloupané brambory nastrouháme najemno, vymačkáme je a slijeme z nich vodu. Zasypeme je moukou, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, koření a umícháme těsto, do kterého přidáme nadrobno nasek ... …více»

Kološvárské zelí s masem

Kološvárské zelí s masem
8. 11. 2007 Mleté maso ++________
Příprava receptu Kološvárské zelí s masem: Nakrájíme cibuli a dáme do pekáčku zpěnit. Cibuli zaprášíme sladkou paprikou a poté dáme restovat maso a na kolečka nakrájenou klobásu. Když je maso opečemo, přidáme neuvařenou rýži, sůl, pepř ... …více»

Bažant po staročesku

Bažant po staročesku
8. 11. 2007 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Bažant po staročesku: Bažanta očistíme, osolíme a protkneme slaninou. Vložíme ho na rozpuštěné máslo do pekáče a pečeme za občasného podlévání asi 30 minut. Pak přidáme nadrobno nakrájené ořechy, propláchnuté rozinky, bran ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !