MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kološvárské zelí s masem

fotka Kološvárské zelí s masem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kološvárské zelí s masem:

500 g mletého masa  | 1 sáček kysaného zeí  | 4 hrsti rýže  | 1 pikantní klobása  | 300 ml smetany ke šlehání  |  sladká paprika  |  sůl a pepř  | 100 g cibule  |  olej  | 100 ml vody

Postup přípravy receptu Kološvárské zelí s masem:

Nakrájíme cibuli a dáme do pekáčku zpěnit.

Cibuli zaprášíme sladkou paprikou a poté dáme restovat maso a na kolečka nakrájenou klobásu.

Když je maso opečemo, přidáme neuvařenou rýži, sůl, pepř a až rýže zbělá, také zelí. Vše důkladně promícháme a zalijeme vodou a smetanou.

Poté dáme péci do trouby (rozehřáté na vysokou teplotu) a necháme zapékat v nezakrytém pekáčku asi půl hodiny.


Fotky receptu Kološvárské zelí s masem:

Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Kološvárské zelí s masem
Fotky vložil: katyakaty 
Hodnocení receptu Kološvárské zelí s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !