Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po kanadsku

fotka Králík po kanadsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Králík po kanadsku:

1 sklenice Moravanku nebo Kunjovanku  | 1/2 sklenice od hořčice vody  | 1 sklenice od hořčice nakrájené cibule  | 1 lžíce worcesterové omáčky  | 1 lžíce octa  | 1 lžička cukru  | 1 lžička pepře  | 2 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu Králík po kanadsku:

Králíka naporcujeme a osolíme. Na pekáči rozpustíme 3/4 kostky másla a trošku vody, na to vložíme maso potřené česnekem a pečeme doměkka. Ze surovin uděláme směs a dáme na téměř pečené maso a pomalu dopékáme. Králík po kanadsku se podává s bramborem, rýží nebo hranolky...Doporučuji - výborné!


Fotky receptu Králík po kanadsku:

Králík po kanadsku
Králík po kanadsku
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Králík po kanadsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles