Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí bifteky na grilu

Zaječí bifteky na grilu
10. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zaječí bifteky na grilu: Pokud máme zajíce zmrazeného, tak ho necháme velmi pomalu rozmrznout - nejlépe v lednici přes noc. Krátce je pak opláchneme studenou vodou a osušíme. Do masa poté vetřeme trochu soli a hrubě nadrcenéh ... …více»

Srnčí pečínka

Srnčí pečínka
10. 10. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Srnčí pečínka: Odblaněný a očištěný srnčí hřbet propíchneme drátem, protáhneme slaninou, osolíme a opečeme na rozpáleném sádle po všech stranách. Na tomtéž sádle osmažíme na kolečka nakrájenou zeleninu a na kostičky ... …více»

Bažant po česku

Bažant po česku
7. 10. 2007 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažant po česku: Bažanta protkneme polovinou slaniny a osolíme. Do sádla a másla přidáme pokrájenou slaninu, cibuli, nové koření, vložíme bažanta, opraná drůbeží játra a ve světlé cibulce opékáme. Opečená játra vyjmem ... …více»

Rizoto z bažanta

Rizoto z bažanta
7. 10. 2007 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Rizoto z bažanta: Bažanta dusíme na másle a nasekané cibuli. Na zbytku másla dusíme hříbky. Připravíme si rýži, kterou předem podusíme. Maso měkkého bažanta nakrájíme na kostičky a s hříbky vše zamícháme ... ... ... …více»

Bažant na žampiónech

Bažant na žampiónech
6. 10. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažant na žampiónech: Bažanta vykucháme, protkneme poloviční dávkou slaniny a osolíme. Druhou část slaniny a cibuli lehce osmažíme na sádle, vložíme bažanta, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Dušeného bažanta vyjmeme, šťá ... …více»
 

Kančí maso po myslivecku

Kančí maso po myslivecku
29. 09. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kančí maso po myslivecku: V tlakovém hrnci lehce osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené plátky kančího masa, orestujeme je z obou stran, jen co se maso zatáhne, přidáme celý sáček zeleniny, pak Moravanku  …více»

Kozí na kari

Kozí na kari
27. 09. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Kozí na kari: Kozí maso (ale může být i vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí) nakrájíme na větší kostky a opláchneme. Cibuli, rajčata, papriky, jarní cibulku nakrájíme. Chilli papriku dobře očistíme od semínek a pok ... …více»

Myslivecký guláš s houbami

Myslivecký guláš s houbami
27. 09. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Myslivecký guláš s houbami: Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpálíme olej a cibulku na něm orestujeme dohněda. Přidáme nakrájené maso a opět restujeme. Na dobře opečené m ... …více»

Jelení bifteky

Jelení bifteky
25. 09. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Jelení bifteky: Maso nakrájíme, okořeníme, osolíme a opečeme na oleji.Přidáme kečup, cukr, brusinky a povaříme.Před dokončením zahustíme moukou a přidáme víno. ... …více»

Kančí kýta na divoko

Kančí kýta na divoko
20. 09. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Kančí kýta na divoko: Dobře odležené kančí maso naklepeme, protkneme klínky slaniny, osolíme a necháme krátce odležet. Zeleninu a cibuli pokrájenou na plátky osmažíme na oleji, vmícháme lžičku moučkového cukru a necháme je ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !