Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
« Předchozí   1…   80   81   82   83  Následující » 

Divočák se šípkovou omáčkou

Divočák se šípkovou omáčkou
1. 05. 2007 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Divočák se šípkovou omáčkou: Omytou odblaněnou kýtu z divočáka osolíme. Na polovině másla osmahneme drobně nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu nastrouhanou na hrubé nudličky dozlatova. Přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list …více»

Srnčí steak s vejcem

Srnčí steak s vejcem
1. 05. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí steak s vejcem: Omyté a osušené srnčí plátky z obou stran naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji nebo másle opékáme po obou stranách, každou asi 5 minut. V jiné pánvi si na rozpuštěném oleji nebo másle usmažíme  …více»

Srnčí na červeném víně

Srnčí na červeném víně
1. 05. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí na červeném víně: Omyté srnčí maso potřeme solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Pak ho vložíme do pekáče na rozpálené máslo, obložíme očištěnou, drobně nakrájenou cibulí a ostatní zeleninou. Přidáme bobkový list, celý pepř …více»

Bažant na slanině

Bažant na slanině
22. 02. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Bažant na slanině: Vykuchaného bažanta na povrchu i uvnitř dobře omyjeme, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a posolíme. Na pekáči zpěníme máslo …více»

Srnčí ragú

Srnčí ragú
22. 02. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí ragú: Na másle osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, …více»
 

Jelení játra smažená

Jelení játra smažená
1. 11. 2006 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Jelení játra smažená: Jelení nebo srnčí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. …více»

Ragů ze srnčího masa

Ragů ze srnčího masa
3. 07. 2006 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Ragů ze srnčího masa: Zalijeme polovinou červeného vína, promícháme a necháme v chladu alespoň 1 hodinu uležet.  …více»
« Předchozí   1…   80   81   82   83  Následující » 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !