Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinový guláš s červeným vínem

Zvěřinový guláš s červeným vínem
19. 09. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Zvěřinový guláš s červeným vínem: Slaninu opečeme v hrnci, cibuli oloupeme a pokrájíme na proužky. Cibuli spolu se zvěřinou pokrájenou na kousky přidáme ke slanině a opečeme. Přilijeme vodu a červené víno, povaříme a vmícháme maďarsk ... …více»

Bažant na česneku

Bažant na česneku
8. 09. 2007 Zvěřina ++-_______
Příprava receptu Bažant na česneku: Bažanta rozporcujeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem. Lehce podlijeme tukem, např. Ramou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Během pečení bažanta podléváme vodou.  …více»

Zaječí tanec

Zaječí tanec
4. 09. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zaječí tanec: Zaječí stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Prudce opečeme na oleji ze všech stran. Podlijeme vývarem, přidáme kečup, víno a dusíme,až je maso měkké. ... …více»

Bažant na pórku

Bažant na pórku
4. 09. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Bažant na pórku: Bažanta posolíme, prošpikujeme slaninou a vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo. Zbytek slaniny položíme na bažantí prsíčka, přidáme pórek a celý pepř, podlijeme a mírně pečeme. Když bažant zlátne, ... …více»

Dančí guláš

Dančí guláš
17. 08. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Dančí guláš: 1. Do hrnce dáme rozehřát olej. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobno. Poté ji osmahneme dozlatova a přidáme na kostky nakrájené maso, mírně osmahneme (asi 3-4 minuty). Vše zalijeme vodou (dle veli ... …více»
 

Klokaní steak s jablky a hrozinkovou rýží s vůní skořice

Klokaní steak s jablky a hrozinkovou rýží s vůní skořice
29. 07. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Klokaní steak s jablky a hrozinkovou rýží s vůní skořice: Maso naklepeme a po obou stranách poprášíme kořením na pečení kuřat, které zároveň solí. Na lžíci oleje a lžíci másla osmahneme po obou stranách. Na hotové maso položíme oloupaná na plátky nakrájená ... …více»

Srnčí bifteky

Srnčí bifteky
26. 05. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Srnčí bifteky: Omyté, osušené srnčí maso nakrájíme na silnější plátky, jemně je naklepeme, po okrajím nařízneme, osolíme, opepříme a po jedné straně pomoučíme. Na rozpáleném oleji je opečeme z každé strany 4 minuty a odložíme  …více»

Srnčí závitek

Srnčí závitek
14. 05. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí závitek: Plátky srnčího masa naklepeme, osolíme, opepříme, rozetřeme špetku skořice a plníme dílky oloupané syrové brambory, papriky, klobásky a přidáme švestku. Plátky s náplní srolujeme a spíchneme párátkem …více»

Klokaní ragú s červeným zelím

Klokaní ragú s červeným zelím
14. 05. 2007 Zvěřina ++-_______
Příprava receptu Klokaní ragú s červeným zelím: Klokaní maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm prudce opečeme ze všech stran a posypeme paprikou. Zalijeme polovinou vína, přidáme oloupanou, na slabá  …více»

Steak z divočáka

Steak z divočáka
1. 05. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Steak z divočáka: Potřebujeme plátky alespoň 2 cm silné. Po obou stranách je naklepeme, osolíme a opepříme. Zaprášíme je moukou a na rozpáleném másle prudce opečeme z obou stran. Zalijeme vínem a pod poklicí dusíme  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !