Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bublanina s třešněmi

fotka Bublanina s třešněmi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bublanina s třešněmi:

100 g Hery  | 220 g polohrubá mouka  | 200 ml mléka  | 2 vejce  | 1 sáček prášek do pečiva  | 300 g třešní

Postup přípravy receptu Bublanina s třešněmi:

Do mísy dáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, promícháme s cukrem. V mléce rozšleháme vejce, přidáme do mísy a nakonec dáme rozpuštěnou Heru. Pekáč s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a nalijeme do něho polovinu těsta. Poklademe třešněmi a zalijeme zbylým těstem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 st. C asi 40 minut. Po upečení necháme vychladit a nakrájíme na porce, které posypeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Bublanina s třešněmi:

Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Bublanina s třešněmi
Fotky vložil: Mangovka,kozaroza,Anicka59 
Hodnocení receptu Bublanina s třešněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !