Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buchta všehochuť

fotka Buchta všehochuť
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Buchta všehochuť:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 kypřící prášek do pečiva  | 1 hrnek cukru krupice  | 1 vanilkový cukr  | půl hrnku oleje  | 2 vejce  | 1 hrnek mléka  | 200 g nutelly  | 1 plechovka jahod  |  200 g sněhových pusinek  | 1 pudinkový prášek banánový

Postup přípravy receptu Buchta všehochuť:

Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Řádně promícháme. Přidáme olej, vejce a mléko, promícháme a nalejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme dokud není zlatavá barvička asi 30 minut. Ještě teplou potřeme nutellou, naskládáme jahody a posypeme sněhovými pusinkami, které rozdrtíme v ruce. Do kastrolku nalejeme šťávu z konzervy jahod, dolejeme do půl litru vodou, přidáme trošku cukru a banánový pudink. Chvíli povaříme, ale nenecháme úplně zhoustnout a nalejeme rovnoměrně na buchtu. Tato buchta je sladší, ale moc dobrá. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Buchta všehochuť:

Buchta všehochuť
Buchta všehochuť
Buchta všehochuť
Buchta všehochuť
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Buchta všehochuť
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !