MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balila

fotka Balila
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Balila:

200 g ječných krup  | 1 citron  | 1 velký pomeranč  | 150 g cukru krupice  | 50 ml olivového oleje  | 100 g mandlí

Postup přípravy receptu Balila:

Kroupy namočíme (nejlépe přes noc), uvaříme do husté kaše a necháme zchladnout. Z pomeranče a citronu nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Šťávu zahřejeme a rozpustíme v ní cukr, ale nevaříme ji.
Do rozvaru přidáme nastrouhanou kůru a olivový olej, nalijeme na vařené kroupy, dobře promícháme, přendáme do misky, uhladíme a necháme v lednici vychladnout a odležet nejméně 3 hodiny.
Podáváme posypané sekanými a praženými mandlemi.


Fotky receptu Balila:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balila
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !