8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Etiopské řezy

fotka Etiopské řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 61

Použité suroviny receptu Etiopské řezy:

400 g hladké mouky  | 250 g másla  | 1 žloutek  | půl prášku do pečiva  | 3 lžíce mléka  | 2 lžíce rozpustné kávy NESCAFÉ Classic  | Tvarohová náplň:  | 1 tvaroh  | 1 kysaná smetana  | 4 lžíce rozpuštěného másla  | 150 g moučkového cukru  | 2 lžíce kávového likéru  | 3 bílky

Postup přípravy receptu Etiopské řezy:

Ze všech surovin vypracujeme těsto, které se nebude chytat mísy a bude dostatečně tuhé. Třetinu těsta odebereme a dáme do mrazáku asi na půl hodiny ztuhnout. Zbylý díl rozprostřeme na pekáček, který jsme vymazali tukem a vysypali hrubou moukou.
Než těsto v mrazáku ztuhne, připravíme si tvarohovou náplň: Rozmícháme dohladka tvaroh, kelímek kysané smetany, rozpuštěné máslo a cukr. Přidáme tuhý sníh ze tří bílků a špetky soli a nakonec vmícháme kávový likér (návod na přípravu najdete na straně 56).
Náplň rovnoměrně rozetřeme na těsto a na povrch nastrouháme těsto z mrazáku.
Pečeme v rozehřáté troubě asi dvacet minut.


Zdroj: Nescafé


Fotky receptu Etiopské řezy:

Etiopské řezy
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Etiopské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !