Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný nákyp

fotka Jablečný nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný nákyp:

1kg jablek  |  dětké piškoty  | 250g cukru krupice  | 2 lžičky škrobu  | 3 vejce  | 3 vaječné bílky  | 100g cukru moučky  |  sůl  |  máslo  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Jablečný nákyp:

Oloupaná jablka nakrájíme na kousky, zasypeme polovinou cukru, zalijeme vodou a podusíme doměkka. Potom prolisujeme a osladíme zbytkem cukru. V troše vody rozmícháme asi dvě lžičky škrobu a vlijeme do jablečné hmoty, kterou opět uvedeme do varu. Potom vše promícháme s celými vejci. Na dno máslem vymaštěné zapékací misky položíme piškoty, na piškoty rozetřeme jablečnou směs, jemně osolíme, vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme až směs ztuhne. Potom ji překryjeme sněhem z bílků, který jsme vyšlehali s moučkovým cukrem, jemně poprášíme skořicí. Znovu vložíme do trouby a zapékáme, až bílky ztuhnou. Podáváme nakrájené na obdélníky nebo čtverce horké nebo vychlazené.


Fotky receptu Jablečný nákyp:

Jablečný nákyp
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Jablečný nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !