8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový závin

fotka Jablkový závin
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablkový závin:

14 dkg moučkového cukru  | 14 dkg másla nebo hery  | 40 dkg hladké mouky  | 2 vanilkové pudingy  | 1 prášek do pečiva  | 2 celá vejce  | 6 lžic mléka  |  jablečná povidla  |  strouhaná jablka  |  skořice  |  krystalový cukr

Postup přípravy receptu Jablkový závin:

Z hladké mouky, mouč. cukru, pudingu, másla, vajec, prášku do pečiva a mléka vypracujeme vláčné těsto, rozdělíme na dva díly. Vyválíme dvě placky. Jednu placku přeneseme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na placku dáme povidla a nastrouhaná jablka (nebo jenom jablka), posypeme cukrem a skořicí. Nahoru dáme druhou placku, propícháme vidličkou a pečeme ve vyhřáté troubě cca 20 minut - až povrch zrůžoví.


Fotky receptu Jablkový závin:

Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Jablkový závin
Fotky vložil: Vlamape,Natural,MichelePrg,Marci7,hlouskova,VendaD,meluzína 
Hodnocení receptu Jablkový závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !