Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Laskonkové řezy

fotka Laskonkové řezy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Laskonkové řezy:

7 bílků  | 300g pískového cukru  | 250g kokosu  | 8 lžic hrubé mouky  |  lžička kypřícího prášku  | 1/2 l mléka  |  lžíce rumu  | 70g cukru  | 1 vanilkový cukr  | 2 vanilkové pudingy  | 250g másla  |  šálek uvařené silné kávy  | 4 banány  |  marmeláda  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Laskonkové řezy:

Bílky ušleháme s cukrem. Do tuhého sněhu vmícháme zbylé suroviny. Těsto nalijeme na pečící papír a rozetřeme. Vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečeme asi 12 minut do zlatova. Mezitím si uvaříme klasický puding, jak jsme zvyklí, pouze přidáme o jeden sáček pudingu navíc, aby byl krém hustý. Do uvařeného pudingu nalijeme šálek vychlazené kávy i s lógrem. Když je puding vychlazený zašleháme do něj máslo. Upečený plát potřeme marmeládou a poklademe banány. Poté rozetřeme navrch kávový krém, zalijeme čokoládovou polevou a dáme zákusek do lednice. Jíme nejlépe druhý den. Tento moučník doporučuji všem milovníkům laskonek.


Fotky receptu Laskonkové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Laskonkové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !