Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piškotový broskvový koláč

fotka Piškotový broskvový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Piškotový broskvový koláč:

3 vejce  | 1/2 prášku do pečiva  | 120 g cukru  | 100 g polohrubé mouky  |  špetka soli  | 500 g broskví  |  hrubá mouka na vysypání  |  máslo na vymazání

Postup přípravy receptu Piškotový broskvový koláč:

Broskve omyjeme, oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na osminky. Připravíme si také otevírací koláčovou formu, kterou vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.

Nejdříve si oddělíme žloutky od bílků. Z bílků a ze špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Do sněhu postupně zašleháme moučkový cukr. Poté zlehka přimícháme žloutky a mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Piškotové těsto rovnoměrně rozetřeme do koláčové formy, poté na něj navrstvíme nakrájené broskve. Pečeme v mírně vyhřáté troubě dorůžova (zhruba 45 minut).

Vychladlý koláč s broskvemi krájíme na kousky a podáváme ke kávě či čaji.



Fotky receptu Piškotový broskvový koláč:

Piškotový broskvový koláč
Piškotový broskvový koláč
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Piškotový broskvový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !