Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Můj jablečný závin

fotka Můj jablečný závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Můj jablečný závin:

250g hladké mouky  | 50g másla  | 1 celé vejce  | 3 pol. lžíce vody  | 2 pol. lžíce octa  | 1špetku soli  | 6 velkých jablek oloupané  | moučkový cukr  | skořice mletá  | nasekané ořechy

Postup přípravy receptu Můj jablečný závin:

Na vále smícháme mouku se solí, rozkrájené máslo, vejce, vodu a ocet. Vypracujeme těsto z kterého vyválíme 2 placky, kreré poklademe nastrouhanými jablky, posypeme cukrem, skořicí, sekanými ořechy a svineme.


Fotky receptu Můj jablečný závin:

Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Můj jablečný závin
Fotky vložil: Mangovka,hlouskova,neri,cudovluc 
Hodnocení receptu Můj jablečný závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !