8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládový terč

fotka Čokoládový terč
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Čokoládový terč :

350 g hladké mouky  | 250 g hery  | 275 g cukru moučka  | 6 ks vajec  | 1 ks kypřící prášek  | 25 g kakaa  | 300 g čokolády na vaření  | 300 ml šlehačky  |  voda  |  cukr  |  koňak

Postup přípravy receptu Čokoládový terč :

Heru ušleháme s cukrem, postupně přidáme vejce a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao. Tři stejné plechy vyložíme alobalem. Cukrářským sáčkem vyrábíme kruhy. Na prvním plechu uděláme malý kakaový kruh, kolem kruh z bílé směsi, pak další dva kakaové kruhy a dva kruhy z bílé směsi. Na dalším plechu otočíme pořadí směsí, na třetím postupujeme stejně jako na prvním. Vše pečeme 25 minut. Nastrouhanou čokoládu smícháme se šlehačkou a ve vodní lázni ji necháme rozpustit. Pak směs ještě rozmixujeme, aby se leskla. Korpusy pokapeme sirupem svařeným z vody, cukru a koňaku, natřeme je náplní a klademe na sebe. Čokoládový terč potřeme zbylým krémem a dáme do chladu.


Fotky receptu Čokoládový terč :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čokoládový terč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !