Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Obilný zapékanec

fotka Obilný zapékanec
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 66

Použité suroviny receptu Obilný zapékanec:

1 kg pšenice  | 3 stroužky česneku  | 1 vejce  | špetka soli a pepře  | 2 lžíce sójové mouky  | 3 lžíce teplé vody  |  tuk na vymaštění pekáče  |  petrželka

Postup přípravy receptu Obilný zapékanec:

Pšenici důkladně propereme, uvaříme doměkka (cca 50 min.), potom scedíme, na masovém mlýnku umeleme, na spojení přidáme sójovou mouku, vlažnou vodu, sůl, utřený česnek, špetku pepře, vejce na spojení. Hmotu zpracujeme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min. Po vyjmutí necháme vychladnout a rozkrájíme.
Podáváme k masu jako přílohu, anebo jako samostaný pokrm se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Obilný zapékanec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obilný zapékanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !