Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okoun po švédsku

fotka Okoun po švédsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Okoun po švédsku:

4 vykuchaní okouni  |  sůl  | 2 snítky zelené petrželky  | 1 citron  | 40 g másla  | 100 ml vývaru  | 1 menší cuketa  | 200 g mrkve  |  mletý pepř  | 4 kuličky nového koření  | 4 bobkové listy

Postup přípravy receptu Okoun po švédsku:

1. Okouny zbavte šupin, osušte a osolte. Zelenou petrželku opláchněte a usekejte nadrobno. Citronovou kůru nastrouhejte najemno a z citronu vymačkejte šťávu.
2. Okouny položte na pánev, posypejte části petrželky a nastrouhanou citronovou kůrou. Poklaďte je máslem nakrájeným na plátky a přelijete vývarem, promíchaným s cit. šťávou.
3. Cuketu s mrkví očištěte. Cuketu nakrájejte na malé části a z mrkve uádělejte malé kuličky. Připravte zeleninu a přidejte k rybám. Ochuťte mletým pepřem, vhoďte nové koření a bob. list. Přikryjte poklicí a uveďte na ohni do varu.
4. Hotové okouny rozdělte společně s podušenou zeleninou na talíře. Každou porci přelijte vypečenou šťávou a posypte zbylou petrželkou.



Fotky receptu Okoun po švédsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun po švédsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !