MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovesná kaše s horkým ovocem

fotka Ovesná kaše s horkým ovocem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 37

Použité suroviny receptu Ovesná kaše s horkým ovocem:

500 g čerstvého nebo zavařeného lesního ovoce  | z 1 pomeranče šťáva a kůra  |  med na ochucení  | 75 g ovesných vloček  | 150 ml mléka

Postup přípravy receptu Ovesná kaše s horkým ovocem:

Na přípravu horkého ovoce vložíme do pánve lesní plody, pomerančovou šťávu a kůru. Přivedeme k varu a pozvolna vaříme 3-5 minut. Poté odstavíme z vařiče. Můžeme dosladit medem. Hotovou směs přiklopíme pokličkou, než ji budeme servírovat na kaši.
Mléko a ovesné vložky vložíme do středně velké misky a promícháme. Vaříme 3 minuty v mikrovlnné troubě na maximální výkon. Poté opět promícháme a vaříme další 2 minuty. Následně misku vyjmeme a necháme odstát 1 minutu. Misku s kaší dozdobíme medem a horkým ovocem.


Fotky receptu Ovesná kaše s horkým ovocem:

Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Ovesná kaše s horkým ovocem
Fotky vložil: Mangovka,vilka,hanina51 
Hodnocení receptu Ovesná kaše s horkým ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !