Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pa pao fan

fotka Pa pao fan
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pa pao fan:

8 dkg meruněk  | 4 dkg rozinek  | 30 dkg rýže  | 10 dkg šlehačky  | 10 dkg cukru  | 2 dkg želatiny  | 20 dkg mandlí  | 8 dkg třešní  | 4 cl Curacao  | 3 dl mléka  | 2 bílky  | 20 dkg ananasu  | trochu vanil. cukru, malinového sirupu  | 1 lžíce škrobu  | voda

Postup přípravy receptu Pa pao fan:

Ovoce nakrájíme na drobné kousky velikosti rozinek. Rýži uvaříme ve vodě bez jakýchkoliv přísad na lepkavou hmotu, smísíme s nakrájeným ovocem, přidáme mléko, cukr, vanilkový cukr, Curacao, želatinu, jemně sekané mandle a dobře promícháme. Potom opatrně přimícháme ušlehané bílky, dáme do formy vymazané tukem a vaříme 20 minut v páře. Vychladlý moučník nakrájíme na porce a přelijeme polevou z vody, cukru a škrobu, smíchanou se sirupem. Ozdobíme šlehačkou a podáváme.


Fotky receptu Pa pao fan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pa pao fan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !