Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Palmeritas

fotka Palmeritas
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Palmeritas:

1 balení listového těsta  | 1 hrnek třtinového cukru jemného  | 2 lžce skořice

Postup přípravy receptu Palmeritas:

Pracovní plochu hustě posypte cukrem smíchaným se skořicí, na cukr dejte listové těsto a také jej posypte skořicovým cukrem. Při válení těsto často obracejte, dosypávejte cukr a vyválejte na tloušťku cca 3 mm. Cílem je dostat do těsta co nejvíce cukru. Vyválený plát srolujte od krajů do prostředka tak, aby vznikl tvar brýlí. Zabalte do potravinové fólie a nechte v lednici nejméně hodinu chladit.
Troubu předehřejte na 200°C. Na plech dejte pečicí papír. Ze srolovaného těsta krájejte cca 5 - 7 mm silné plátky a pokládejte na plech. Zeshora před pečením posypte ještě dalším cukrem. Pečte asi 10 minut, ale kontrolujte, kdy budou mít zlatou barvu, rychle se spálí.


Fotky receptu Palmeritas:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Palmeritas
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !