na těsto:
| 6 vajec
| 180 g cukru
| 240 g polohrubé mouky
| 1/4 prášku do pečiva
| na krém:
| 1 l jahod
| cukr
| 1/4 l vody
| 2 vanilkové pudinky
| na ozdobu:
| 1 šlehačka
Postup přípravy receptu Jahodové mlsání:
Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny a potom lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Těsto vylejeme do vyššího dobře máslem vymazaného plechu a pečeme v troubě na 150 °C do růžova.
Rozmačkané jahody dle chuti osladíme a svaříme s pudinkem rozmíchaném ve vodě na hustý krém, který ještě horký nalejeme na upečený korpus a necháme vychladnout. Krájíme na kostky, které zdobíme ušlehanou šlehačkou.
Fotky receptu Jahodové mlsání:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!