8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pstruh v zakysané smetaně s bylinkami

fotka Pečený pstruh v zakysané smetaně s bylinkami
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Pečený pstruh v zakysané smetaně s bylinkami:

3 pstruzi  | 2 vejce  | po 1 lžíci nasekané pažitky petrželky  | po 2 lžících másla a hl. mouky  | 2 lžíce kuřecího bujónu  | 1 kel. /větší/ zakys. smetany  |  sůl a pepř  | na obalení hl. mouka a strouhanka

Postup přípravy receptu Pečený pstruh v zakysané smetaně s bylinkami:

Ryby okořeníme mletým černým pepřem, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Usmažíme dozlatova na másle a vložíme do zapékací mísy. Posypeme pažitkou a petrželovou natí. Do pánve, ve které jsme smažili ryby, přidáme 2 lžíce mouky, osmahneme a přidáme kuřecí bujón. Povaříme za stálého míchání a za mírné teploty asi 5 minut, pak dáme stranou a vmícháme zakysanou smetanu. Směsí přelijeme ryby a pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 15 minut.


Fotky receptu Pečený pstruh v zakysané smetaně s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pstruh v zakysané smetaně s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !