Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Perník do bábovkové formy

fotka Perník do bábovkové formy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Perník do bábovkové formy:

2 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek mléka  | 3/4 hrnku cukru  | 1/2 hrnku hladké mouky  | 1/4 hrnku oleje  | 2 vejce  | 1 prášek do perníku  | 1 lžička prášku do pečiva  | dle chuti: kakaa a kokosu  | dle chuti: zavařenina  | 1 poleva

Postup přípravy receptu Perník do bábovkové formy:

Mouku smícháme s cukrem, kypřícími prášky a kakaem. Přidáme vejce, olej, mléko a promícháme. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a pečeme při 170 stupních 45 minut. Poté necháme vychladnou. Perník rozkrojíme a spodní část potřeme zavařeninou. Opět spojíme a přelijeme polevou.


Fotky receptu Perník do bábovkové formy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perník do bábovkové formy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !