Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškot s želatinou

fotka Piškot s želatinou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Piškot s želatinou:

4 celá vejce  | 25 dkg cukru rozmícháme a přidáme 1 dl oleje  | 1 dl vlažného mléka  | 20 dkg polohrubé mouky smíchané s 1 práškem do pečiva

Postup přípravy receptu Piškot s želatinou:

Vejce a 25 dkg cukru rozmícháme a přidáme 1 dl oleje, 1 dl vlažného mléka, 20 dkg polohrubé mouky smíchané s 1 práškem do pečiva. Těsto nalijeme na plech a upečeme asi při teplotě 200 stupnů.
Po schládnutí polijeme piškot želatinou s ovocem, kterou připravíme z 2 pudinků + šťáva s ovoce + cukr + voda, tak aby nám to dalo asi 1 l objemu který převaříme, (při chladnutí rychle tuhne).



Fotky receptu Piškot s želatinou:

Piškot s želatinou
Piškot s želatinou
Piškot s želatinou
Piškot s želatinou
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Piškot s želatinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !