Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.05. 2020
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Piškot se sněhem a rybízem

fotka Piškot se sněhem a rybízem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Piškot se sněhem a rybízem:

20 dkg cukru  | 4 žloutky  | 1 vanilkový cukr  | 4 lžíce vody  | 7 dkg másla  | 35 dkg polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 2 dcl mléka

Postup přípravy receptu Piškot se sněhem a rybízem:

20 dkg cukru, 4 žloutky, 1 vanilkový cukr a 4 lžíce vody vymícháme do pěny. Přidáme 7 dkg rozehřátého másla 35 dkg polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva a 2 dcl mléka. Zamícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Plech můžeme vysypat i kokosem. Pečeme. Těsně před dopečením navrstvíme na piškot krém, který připravíme takto: Ušleháme 25 dkg cukru, 1 vanilkový cukr a 4 bílky. Do hmoty vmícháme 30 dkg rybízu. Dopečeme v troubě dozlatova.


Fotky receptu Piškot se sněhem a rybízem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piškot se sněhem a rybízem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !