Použité suroviny receptu Pochoutkové sardinkové zákusky:
1 krabička sardinek
| 2 vejce
| 1 chlebíčková veka
| máslo
| sůl a pepř podle chuti
| trochu prášek do pečiva
| strouhaný sýr
| ocet
| mléko
Postup přípravy receptu Pochoutkové sardinkové zákusky:
Nakrájíme veku na řezy a pomažeme je máslem. Opečeme jako topinky. Oddělíme bílky od žloutků. 1 žloutek rozšleháme s mlékem. Přidáme sůl a pepř. Sardinky omočíme v octě a poklademe jimi toastové řezy. Opatrně namáčíme v rozšlehané vaječné směsi a obalíme v rozstrouhaném sýru. Trochu opečeme na grilu. Bílky rozšleháme na tuhý sníh a přidáme k nim trochu prášku do pečiva. Opečený toast se sardinkou znovu omočíme ve sněhové závěji a opět grilujeme do tmavohněda.
Fotky receptu Pochoutkové sardinkové zákusky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!