Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prdelačka

fotka Prdelačka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Prdelačka:

100 g krup  |  sůl  | 4 stroužky česneku  | 600 ml vepřového vývaru  | 400 ml vepřové krve  |  mletý černý pepř  | asi 1 lžička drcené majoránky  |  čerstvá majoránka na ozdobu

Postup přípravy receptu Prdelačka:

Kroupy důkladně propereme, namočíme do hrnce se studenou vodou a necháme nabobtnat. Poté je uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Vývar přivedema k varu. Za stálého míchání do něj postupně přiléváme krev. Krátce povaříme. Do polévky přidáme uvařené scezené kroupy a česnek se solí. Podle chuti ji okořeníme pepřem a drcenou majoránkou. Rozdělíme ji do talířů, ozdobíme čerstvou majoránkou a podáváme. (Pokud nemáte vepřovou krev, můžete na polévku použít dvě jelítka.)


Fotky receptu Prdelačka:

Prdelačka
Prdelačka
Prdelačka
Fotky vložil: Natural,Torta 
Hodnocení receptu Prdelačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !