Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Práškový jablečný závin

fotka Práškový jablečný závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Práškový jablečný závin:

20-25 dkg tuku smetol  | 30-35 dkg hladké mouky  | 1 vejce  | 6 lžic vody  | 1 prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Práškový jablečný závin:

Zpracujeme těsto, rozdělíme na 3-4 kousky, které rozválíme, posypeme smaženou strouhankou, cukrem, jablkem, vanilkou. Zatočit, potřít vejcem a dáme do trouby.


Fotky receptu Práškový jablečný závin:

Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Práškový jablečný závin
Fotky vložil: Mangovka,Torta,hanina51,liddduska 
Hodnocení receptu Práškový jablečný závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !