Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh po milánsku

fotka Pstruh po milánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pstruh po milánsku:

4 pstruzi  |  sůl  | 4 lžíce mouky  | 2 vejce  |  strouhaná houska na obalení  | 2 lžíce strouhaného čedaru  |  olej na smažení  | 1 citrón  | 1 lžíce sekané petrželové natě

Postup přípravy receptu Pstruh po milánsku:

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené porce usmažíme na oleji do zlatova, necháme okapat, dáme na mísu, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželovou natí.


Fotky receptu Pstruh po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !