Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruzi s bylinkovými bramborami

fotka Pstruzi s bylinkovými bramborami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami:

4 chlazení pstruzi  | 1 kg brambor  | 1/2 l mléka  | dle chuti: rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, estragon, sladká paprika, sůl, pepř a citron  | dle potřeby: máslo

Postup přípravy receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami:

Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem, dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme. Průběžně podléváme vodou a ke konci pečení je potřeme máslem. Brambory očistíme a ve slupce nakrájíme na půlměsíčky. Pečeme je v troubě do měkka. Bylinky používáme čerstvé, pokud nemáme, dáme asi čtvrt lžičky sušeného od každého. Promícháme, přidáme asi dvě lžíce másla a poté smícháme v míse s pečenými bramborami.



Fotky receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami:

Pstruzi s bylinkovými bramborami
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Fotky vložil: evabel,Nandiči 
Hodnocení receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !