Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Puding ze pstruha

fotka Puding ze pstruha
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Puding ze pstruha:

1000 g pstruha  | 50 g hrášek  | 100 g majonézy  | 10 g petrželová nať  | 50 g mrkve  | 50 ml bílé víno  | 200 g aspik  | 20 g plněné olivy

Postup přípravy receptu Puding ze pstruha:

Uvařeného vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a
majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte vychladnout. Dejte na několik hodin do lednice ztuhnout. Při podávání vyklopte z formičky a ozdobte snítkou petrželky.
Přeji dobrou chuť.




Fotky receptu Puding ze pstruha:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Puding ze pstruha
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !