Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.07. 2019
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rajčata zapékaná s česnekem

fotka Rajčata zapékaná s česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

8 ks zralých rajčat  | 12 stroužků česneku  | 60 ml olivového oleje  | 4 ks bobkové listy  |  čerstvě namletý černý pepř  |  sůl  |  4 lžíce lístků čerstvého oregana na ozdobu

Postup přípravy receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

Troubu předehřejeme na 250 stupňů. Rozpůlená rajčata naskládáme do zapékací mísy v jedné vrstvě, mezi ně vložíme celé stroužky česneku. Rajčata potřeme olivovým olejem, přidáme bobkový list a posypeme pepřem. Pečeme asi 40 minut - dokud nezměknou a nezačnou syčet. Podle chuti osolíme a ozdobíme oreganem.



Fotky receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčata zapékaná s česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !