Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčata zapékaná s česnekem

fotka Rajčata zapékaná s česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

8 ks zralých rajčat  | 12 stroužků česneku  | 60 ml olivového oleje  | 4 ks bobkové listy  |  čerstvě namletý černý pepř  |  sůl  |  4 lžíce lístků čerstvého oregana na ozdobu

Postup přípravy receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

Troubu předehřejeme na 250 stupňů. Rozpůlená rajčata naskládáme do zapékací mísy v jedné vrstvě, mezi ně vložíme celé stroužky česneku. Rajčata potřeme olivovým olejem, přidáme bobkový list a posypeme pepřem. Pečeme asi 40 minut - dokud nezměknou a nezačnou syčet. Podle chuti osolíme a ozdobíme oreganem.



Fotky receptu Rajčata zapékaná s česnekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčata zapékaná s česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek