Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reveňová roláda

fotka Reveňová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 35

Použité suroviny receptu Reveňová roláda:

50 g cukru  | 50 g tuku  | 50 g hrubé mouky  | 1/4 litru mléka  | 4 žloutky  | 4 bílky  | na vymaštění a vysypání plechu tuk a mouka  | Náplň:  | 500 g reveně  | 250 g cukru  |  z 1/2 citronu nastrouhaná kůra

Postup přípravy receptu Reveňová roláda:

Do dvoulitrového kastrolu dáme cukr, tuk, mouku a mléko. Přistavíme na oheň a mícháme, až těsto zhoustne jako hustá krupicová kaše. Necháme vychladnout, pak vmícháme žloutky a nakonec tuhý sníh z bílků. Takto připravené těsto vylijeme na vymaštěný, moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a v mírné troubě upečeme. Vyklopíme na čistý papír, potřeme náplní, svineme a před podáváním krájíme na řezy asi 2 cm silné.
Náplň:
očištěnou reveň nakrájíme na kousky, přepláchneme vodou a svaříme bez vody s cukrem a nastrouhanou citronovou kůrou na hustou kaši.


Fotky receptu Reveňová roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Reveňová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !