Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řezy Karmelo

fotka Řezy Karmelo
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Řezy Karmelo:

5 vajec  | 30 dkg cukru  | 12 dkg hl.mouka  | 1x sušenky Opavia  | 1x šlehačka  | 15 dkg máslo  | 1x čokoládová pol.

Postup přípravy receptu Řezy Karmelo:

Utřeme žloutky a 15 dkg cukru, z bílků ušleháme sníh, smícháme a přidáme hl. mouku. Na vymazaném a moukou vysypaném pekáči upečeme piškot, který necháme vychladnout. Pak potřeme krémem: sušenky Opavia v krabici s příchutí karamel rozmačkáme a zalijeme šlehačkou. Vedle utřeme 15 dkg cukru s 15 dkg másla a smícháme s rozmočenými sušenkami. Polijeme čokoládovou polevou.


Fotky receptu Řezy Karmelo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy Karmelo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !