Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řezy ze strouhaných jablek

fotka Řezy ze strouhaných jablek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Řezy ze strouhaných jablek :

250 g strouhaných jablek  | 250 g jemného krystalového cukru  | 250 g hrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 80 g másla  | 2 vejce  |  tuk a mouka na plech  |  krém  |  poleva

Postup přípravy receptu Řezy ze strouhaných jablek :

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a rozstrouháme. Přidáme cukr, mouku s práškem do pečiva, rozpuštěné vlahé máslo a vejce a zpracujeme těsto, které rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Upečeme v předehřáté troubě a necháme vychladnout. Vychladlé řezy můžeme namazat krémem a polít polevou.


Fotky receptu Řezy ze strouhaných jablek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy ze strouhaných jablek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !