8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rumunská ryba

fotka Rumunská ryba
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rumunská ryba:

treska  | 4 lžíce tatarky  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 lžička solamylu  |  štáva z 1/2 citronu  | 0,5 l piva  |  sůl  |  pepř  |  kmín  |  pálivá paprika  | 3 ks stroužky česneku

Postup přípravy receptu Rumunská ryba:

Z tatarky, hořčice, solamylu, citronové šťávy, piva a koření umícháme marinádu, do které naložíme rybu a necháme do druhého dne odležet. Rybu dáme na pekáč, polijeme marinádou a pečeme ve vyhřáté troubě 30-40 minut. Směs po upečení vytvoří lahodnou omáčku. Jako přílohu k rybě podáváme rýži nebo opečené brambory.


Fotky receptu Rumunská ryba:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rumunská ryba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !