Použité suroviny receptu Ryba na citronech v alobalu:
4 velké filety bílé ryby
| 1 lžíce jemně nasekaných kaparů
| 125 ml citronové šťávy
| čerstvě mletý černý pepř
| 8 výhonků chřestu (čerstvých nebo nakládaných)
| půl lžičky papriky
Postup přípravy receptu Ryba na citronech v alobalu:
Čtyři čtvercové plátky alobalu 50x50 cm lehce potřeme tukem a doprostřed plátu dáme rybí filé. Každý filet potřeme lžičkou kaparů. Přelijeme citronovou šťávou a podle chuti opepříme. Na každý filet položíme dva výhonky chřestu a lehce poprášíme paprikou. Zahneme okraje alobalové fólie a celou rybu důkladně zabalíme. Balíčky dáme na plech a pečeme 15-20 minut při teplotě 180 stupňů, dokud se ryba nezačne rozdělovat. poté balíčky vyndáme a ihned podáváme.