500 g rybí filé
| 50 g máslo
| 2 lžíce hladká mouka
| 150 g houby
| 150 ml bílé víno
| 150 ml vývar z hovězí bujónové kostky
| sůl, pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Rybí filé na víně:
Rybí filé rozkrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na másle je prudce orestujeme z obou stran, přidáme drobně pokrájené houby a zalijeme vývarem z hovězí bujónové kostky.
Pod poklicí dusíme tak dlouho, až se vývar vydusí, zalijeme vínem, krátce povaříme a podle potřeby ještě dochutíme.
Rybí filé na víně se podává s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Rybí filé na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!