8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé Šumava

fotka Rybí filé Šumava
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Rybí filé Šumava:

60 dkg mražené rybí filé  | 350 ml houby ve skladkokyselém nálevu  | 4 dkg máslo  |  kečup  | 15 dkg nastrouhaný tvrdý sýr  |  sůl  | 2 ks rajčata  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Rybí filé Šumava:

Sterilované houby vložíme do cedníku, propereme a necháme okapat. Pekáč vymažeme máslem a na dno naskládáme nerozmrazené plátky rybího filé. Osolíme, na plátky navrstvíme připravené houby, pokapame kečupem a zasypeme strouhaným sýrem. Vložíme do rozehřáté trouby a při 180 - 210 C pečeme zhruba 25 minut. Na hotovém pokrmu se vytvoří z roztaveného sýra "škraloup". Před podáváním zdobíme plátky rajčat a zelenou petrželovou natí.


Přílohy: vařené brambory, pečené brambory, pečivo, chléb


Fotky receptu Rybí filé Šumava:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé Šumava
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !